Tattooshop Patrem Filia

Onze Artiesten

Onze topartiesten staan je graag bij met professioneel advies over jouw maatwerk body art.

tat2joyce

TaT2Joyce #patremfilia

Hallo, ik ben Joyce Groen en trotse moeder van mijn dochtertje Juno.

Na 3 jaar HIVSET en 2 jaar publiciteit te studeren, ben ik in 2013 begonnen met tattooeren. In het prille begin was dat nog op een zolderkamertje, maar het werd al gauw drukker. Zo druk zelfs, dat ik in 2016 besloten heb om Patrem Filia op te richten.

Patrem Filia was vanaf dag één een groot succes en een 'Dream Come True' daarom hebben we in 2017 de shop geopend.

Ik vind het vooral belangrijk dat je niet alleen in een behaaglijke sfeer terecht komt, maar ook weet dat je bij ons in goede handen bent. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken en blijven we onze vaardigheden continu verbeteren.

tattoo opi

Arie Groen #tattoo_opi

Hoi, ik ben Arie en ik ben shopmanager bij Patrem Filia. Ik zorg ervoor dat de dagdagelijkse activiteiten vlot hun beloop gaan en dat je afspraak op een aangename manier kan verlopen.

Na een dienstverband van 31 jaar bij dezelfde werkgever, was ik door knieproblemen genoodzaakt met dit werk te stoppen.

Tijdens mijn revalidatie periode heb ik mijn oude hobby weer opgepakt, tekenen. Mede omdat Joyce al aan 't tattoeeren was.

Ik vind vooral het uitwerken van jullie ontwerpen erg leuk. De uitdaging om van jouw gedetailleerde omschrijving een functioneel ontwerp te maken spreekt me enorm aan. Zit je met een idee dat uitgewerkt moet worden? Geef mij dan een seintje.

Dante Zinal

Dante Zinal #dantezinal

Hi , ik ben Dante, 27 jaar en ik kom het Patrem Filia team versterken als allround tattoo artiest.

Ik kom uit Bulgarije en ben al 8 jaar in België. Ik studeerde daar af aan een middelbare sportschool, ik was een getalenteerd amateur voetballer die in Bulgarije 1 jaar op een hoger niveau gespeeld heeft, maar niet slaagde en ben toen naar Belgie gekomen.

Ik ben begonnen met tatoeëren in 2019 omdat ik onder de indruk was van de tattoo scene na een bezoek aan een tattoo conventie. Mijn voorkeur gaat uit naar black and gray en realistische tattoos. Maar sta open voor alles.

Ben benieuwd naar jullie ideeen en wil ze samen met jullie realiseren.

WhatsApp