Tattooshop Patrem Filia

Onze Artiesten

Onze topartiesten staan je graag bij met professioneel advies over jouw maatwerk body art.

tat2joyce

TaT2Joyce #patremfilia

Hallo, ik ben Joyce Groen en trotse moeder van mijn dochtertje Juno.

Na 3 jaar HIVSET en 2 jaar publiciteit te studeren, ben ik in 2013 begonnen met tattooeren. In het prille begin was dat nog op een zolderkamertje, maar het werd al gauw drukker. Zo druk zelfs, dat ik in 2016 besloten heb om Patrem Filia op te richten.

Patrem Filia was vanaf dag één een groot succes en een 'Dream Come True' daarom hebben we in 2017 de shop geopend.

Ik vind het vooral belangrijk dat je niet alleen in een behaaglijke sfeer terecht komt, maar ook weet dat je bij ons in goede handen bent. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken en blijven we onze vaardigheden continu verbeteren.

tattoo opi

Arie Groen #tattoo_opi

Hoi, ik ben Arie en ik ben shopmanager bij Patrem Filia. Ik zorg ervoor dat de dagdagelijkse activiteiten vlot hun beloop gaan en dat je afspraak op een aangename manier kan verlopen.

Na een dienstverband van 31 jaar bij dezelfde werkgever, was ik door knieproblemen genoodzaakt met dit werk te stoppen.

Tijdens mijn revalidatie periode heb ik mijn oude hobby weer opgepakt, tekenen. Mede omdat Joyce al aan 't tattoeeren was.

Ik vind vooral het uitwerken van jullie ontwerpen erg leuk. De uitdaging om van jouw gedetailleerde omschrijving een functioneel ontwerp te maken spreekt me enorm aan. Zit je met een idee dat uitgewerkt moet worden? Geef mij dan een seintje.

Suan Fuchs

Suan Fuchs #suanfuchs_spiritualtattoo.nl

Hallo, mijn naam is Suan Fuchs en getrouwd met mijn vrouw Heidi. We hebben samen een zoon en een dochter en wij wonen in Eindhoven (NL).

In 2012 ben ik in aanraking gekomen met het tatoeëren via een vriend van mij die in de grafische sector werkzaam is. Ben daarna mijn werkzaamheden bij mijn job in de klimzaal af gaan bouwen, in 2014 een vergunning aangevraagd en fulltime gaan tatoeëren.

Ik werk in een eigen kleine privé studio, maar ik vind het leuk om af en toe eens naar conventies te gaan of als gast artiest te werken bij een andere shop. Daarvoor beschik ik over een GGD vergunning. Ik ben dan ook zeer verheugd het team van Patrem Filia te mogen versterken en hoop jullie binnenkort te mogen verblijden met één van mijn tattoos!

WhatsApp