Tattooshop Patrem Filia

Ontdek professionele piercing
en oorbel services bij Patrem Filia in Retie

Ben je klaar voor een nieuwe piercing of een stijlvolle oorbel? Bij Patrem Filia, gevestigd in Retie, bieden we deskundige piercing services aan, uitgevoerd door ervaren artiesten die zorgen voor een perfecte plaatsing. Of je nu kiest voor een subtiele oorbel of een unieke piercing, ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap.

Prijzen en Opties voor Iedereen

  • Piercings: Alle door ons geplaatste piercings zijn van titanium en zitten bij de prijs inbegrepen, de piercings worden door ons zelf gesteriliseerd in onze B-klasse autoclaaf.
  • Worden vakkundig en in overleg geplaatst.
  • We de doen geen tong en intiem, wel tepel.
  • Prijzen zijn voor alle piercings gelijk n.l. € 40,-, Micro Dermal € 45,-
  • Oorbellen: Geniet van onze complete oorbel service voor €40,- voor beide oren. Kies je voor slechts één oorbel, dan bieden we deze service aan voor €20,-.
  • Kinderen: Wij bieden ook oorbel services voor kinderen aan, beginnend vanaf 6 maanden. Kinderen krijgen ook een leuk certificaat en een attentie.

Onze nieuwe Piercer Clara is op Woensdag beschikbaar van 14.30u - 19u en op zaterdag van 14.30u - 16u.

Nazorg is Onze Prioriteit

Naast het plaatsen van piercings en oorbellen, krijg je van Patrem Filia voor de verzorging alcohol doekjes mee en is de Balm after piercingspray beschikbaar om aan te kopen( Bij plaatsing van 3 piercings gratis). Deze producten zijn essentieel voor een gezonde genezing en zorgen ervoor dat je nieuwe piercing er op zijn best uit blijft zien.

Boek Jouw Piercing Afspraak Vandaag Nog

Heb je interesse in een nieuwe piercing of wil je meer weten over onze oorbel services? Neem contact op met Patrem Filia in Retie en plan vandaag nog jouw afspraak. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze studio. In de on-line boekings app kun je zelf je tijd kiezen om je plaats te verzekeren maar je kunt hier ook zo voor binnen lopen op woensdag en zaterdag vanaf 14.30u.

Let Op: Wij plaatsen geen tong- of intiempiercings(intiem voor vrouwen zal eind 2024, begin 2025 beschikbaar zijn).

We staan voor je klaar om je te adviseren over onze brede reeks andere piercingmogelijkheden.

Afspraak maken

Wat onze klanten zeggen

"Voor de 2de keer hier een tattoo laten zetten. Joyce is een heel lief en aangenaam persoon. Beide tattoos door haar zeer mooi afgewerkt "

Karina VdB

"Geweldige ervaring , net als de vorige , leuke mensen die weten waar ze mee bezig zijn ."

Willem Westbroek

"Super mooi gedaan. Heel professionele dame. Ze doet dit ook met hart en ziel. Wij worden er gelukkig van en zij zelf ook. Dus zeker een aanrader voor tattoo's of piercings....... Op voorhand een mooi ontwerp zodat je weet hoe het er uit gaat zien. Top."

Christel baelus

"Heb een cover up tattoo laten plaatsen en daar ben ik buitengewoon tevreden mee. Alle lof voor Joyce die er een heel mooi plaatje van heeft gemaakt. En Arie natuurlijk bedankt voor het ontwerp !"

Toon de Laat

"Super vriendelijke mensen, goede uitleg over tattoo en naverzorging. Je kan ook alles super goed uitgelegd terugvinden op de website. Super mooi gezet door Dante en goede service! Ik ga hier zeker nog terug."

Katrin De Herdt

Piercings door ons geplaatst

WhatsApp