Tattooshop Patrem Filia

Ontwaak elke dag met perfecte make-up
dankzij permanente make-up (PMU) bij Patrem Filia

Gepersonaliseerde Schoonheid voor Wenkbrauwen en Ogen

Bij Patrem Filia bieden we een breed scala aan opties voor het shapen van wenkbrauwen en het definiëren van ogen. Met keuze uit 25 kleuren voor de wenkbrauwen en diverse tinten zoals zwart, grijs, blauw, en bruin voor de eyeliner, is er altijd een kleur die perfect bij jou past. Onze deskundige artiesten werken nauw met je samen om de ideale look te creëren die jouw natuurlijke schoonheid benadrukt.

Eenvoudig en Transparant Boekingsproces

Het plannen van jouw PMU-behandeling in Retie is eenvoudig. Een aanbetaling van minimaal € 80,- is vereist om je afspraak te bevestigen. Dit garandeert dat we alle nodige tijd en aandacht aan jouw behandeling kunnen besteden, met resultaten waar je elke dag weer van kunt genieten.

Klaar voor een Make-over?

Wil je meer ontdekken over onze Permanente Make-up services of ben je klaar om je afspraak te plannen? Gebruik de onderstaande knop om je bespreking te plannen of stuur een appje om direct je afspraak te boeken en stap binnen in de wereld van moeiteloze schoonheid bij Patrem Filia.

Iedere afspraak bestaat uit 2 delen: de behandeling en een gratis touch-up na 8 weken, wordt direct mee ingepland.

Bespreking Boeken

Wat onze klanten zeggen

"Top! Ik heb mijn eerste tattoos bij Joyce laten zetten. Een zeer fijne ervaring. Ook het contact met Arie was super vlot. Ik kom vast en zeker nog eens terug."

Janne Maes

"Ondanks een eigen ontwerp er een (meer dan had kunnen dromen) fantastisch mooi gezette tattoo! Je hebt nog een geweldig dikke knuffel tegoed!"

tim Van Brussel

"Ik heb permanente make-up laten plaatsen door Joyce.(wenkbrauwen en eyeliner) . Ik ben zeer tevreden met het resultaat alsook met de service en behandeling die ik gekregen heb. Zeer vriendelijke meid die je meteen een gerust gevoel geeft en die ook duidelijk weet wat ze doet. Bedankt voor de mooie wenkbrauwen en eyeliner en als ik onderaan nog een lijntje zou laten zetten kom ik zeker terug bij jullie!"

Mariska Copermans

"Ze zijn super vriendelijk en ontvangen je heel fijn. Ook tijdens het zetten werd ik goed op mijn gemak gesteld en geen last bij het zetten of erna. Zeker aan te raden!"

Mei Mei Keung

"Ik had een idee voor een tattoo, iets wat (denk ik) bijna niemand geeft. Arie en Joyce zijn meteen aan de slag gegaan, en wat een resultaat! Heel blij met mijn persoonlijk pêcheke. "

Bianca Vercaigne

Permanente Make Up door ons geplaatst

WhatsApp