Tattooshop Patrem Filia
TattooMed After Care - Tattoo
22 May 2019

TattooMed After Care - Tattoo

Nazorg van je Tattoo, Piercing en Permanente Make up is ontzettend belangrijk. 

Na een tattoo krijg je altijd een zakje aftercare mee.

Bij tattoos vanaf 100€ krijg je een envelop met 3 zakjes: cleansing gel - after tattoo - daily care.

Bij grotere stukken van meerdere sessies krijg je : 25ml cleansing gel en 25 ml aftertattoo.

Met de juiste verzorging bepaal je zelf hoe mooi je tattoo wordt en vooral blijft. Onze vegan tattoo verzorging producten zijn speciaal ontwikkeld voor tattoos. Van het schoonmaken, verzorgen én kleurbehoud van je tattoo. 

De Cleansing Gel maakt je tattoo niet alleen heel goed schoon, maar verzacht ook nog eens de pijn van het tatoeëren. De After Tattoo zorgt dat je verse tattoo snel heelt, zonder dat je last hebt van vetvlekken op je kleding. Na het genezen zorgt de UV-bescherming van onze Daily Tattoo Care ervoor, dat je lang kan genieten van je tattoo.

We love tattoos! Daarom hebben we de verzorging zo aangenaam mogelijk gemaakt.

 
TattooMed Cleansing Gel - schoonmaken van je tattoo

Het schoonmaken van je tattoo is de eerste stap van je tattoo verzorging. Vooral de eerste dagen is het ongelofelijk belangrijk dat je je tattoo goed schoonhoudt. Onze tattoo zeep is speciaal ontwikkeld om dit zo aangenaam mogelijk te maken.

Dat merk je meteen als je je tattoo voor het eerst gaat schoonmaken. Als je het bloed, inkt en vaseline van je nieuwe tattoo gaat afwassen. Dan maakt de Cleansing Gel je tattoo niet alleen heel goed schoon, maar het kalmeert je tattoo meteen. Dat komt door de verkoelende en ontsteking remmende werking van de tattoo zeep.

Je voelt je tattoo, die eigenlijk nog een wond is, dan meteen tot rust komen. De zwelling en de roodheid zullen dan ook een stuk minder zijn.

Voor een uitgedroogde trekkende huid hoef je niet bang te zijn. De cleansing gel zorgt dat je huid juist niet uitdroogt. Het is geschikt om je tattoo vaak te wassen en laat steeds een beschermend laagje achter. 

 

TattooMed After Tattoo - verzorgen van je tattoo

Na het schoonmaken is het van belang dat je je tattoo extra verzorgt en vooral niet laat uitdrogen. Het insmeren van je tattoo is de volgende stap van je tattoo verzorging.

Het insmeren van je je net gezette tattoo is niet echt fijn. Je huid is helemaal rauw, net als een schaafwond en voelt geiriteerd aan. Insmeren met een stugge vette zalf is dan helemaal niet prettig. 

Onze tattoo nazorg crème is zo ontwikkeld, dat het juist wel heel makkelijk uitsmeert over je verse tattoo. Hierdoor trekt na het insmeren ook nog eens helemaal in je huid. De After Tattoo blijft dus niet aan je kleding plakken. De crème is helemaal niet vettig.

De After Tattoo bevat ingrediënten die helpen bij een snelle genezing van je tattoo en je huid bovendien ook nog eens goed verzorgen. Panthenol verzacht de jeuk en branderigheid, terwijl de Vitamine E je huid een flinke boost geeft en goed soepel houdt. 

 

De Cleansing Gel en de After Tattoo zijn bij de ontwikkeling speciaal op elkaar afgestemd. Zodat ze je samen helpen om je tattoo sneller en fijner te laten helen. Door je tattoo regelmatig schoon te maken en te verzorgen met deze bundel voorkom je ook nog eens zoveel mogelijk korstvorming en vervelende jeuk.

 

TattooMed Daily Tattoo Care - kleurbehoud van je tattoo

Als je tattoo genezen is, is het de kunst om ‘m zo lang mogelijk mooi te houden. De zon zal je grootste vijand zijn. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Je tattoo zal langzaamaan vervagen en in de loop der jaren er steeds minder sprankelend uit gaan zien.

Onze tattoo dagcrème is speciaal ontwikkeld om je genezen tattoo dagelijks te verzorgen en te beschermen tegen vervaging. De Daily Tattoo Care bevat een UV-filter die je tattoo bescherming biedt tegen zonnestralen.  

WhatsApp