Tattooshop Patrem Filia
TattooMed Black Patch - proseries
17 Sep 2020

TattooMed Black Patch - proseries

☀️ De eerste tattoo folie mét zonbescherming! Speciaal ontwikkeld om je verse tattoo te genezen én te beschermen tegen de zon, water en vuiligheid.

De Protection Patch Black houdt 96% van álle zonnestralen tegen. 

Allround bescherming van je verse tattoo

De Sun folie is waterdicht en 't laat je tattoo ademen. Door je tattoo af te dekken bescherm je je tattoo de eerste dagen tegen uitdroging en infecties. Er ontstaat er een vochtig wondklimaat, waarin de eerste fase van het genezingsproces sneller verloopt. De tattoo folie is daar speciaal voor ontwikkeld. Het komt uit de moderne wondverzorging en vaak gebruikt bij brand- en lichte schaafwonden. 

De folie is doorontwikkeld en voorzien van een UV-filter met een zéér hoge beschermingfactor: 96%

Je kan zonder zorgen douchen, slapen, werken, zonder vlekken of wrijving je kleding dragen.

 

De folie breng je aan op de net getatoeëerde en schoongemaakte huid en je laat het vervolgens drie tot vijf dagen zitten. Daarna kan het genezingsproces worden ondersteund met de Cleansing Gel en After Tattoo, onze Care Bundel.

De folie verwijder je door 'n hoekje los te peuteren en de folie langer te maken. Het gaat nóg makkelijker als je de folie warm maakt door bijvoorbeeld even onder de douche te gaan staan.

Na het verwijderen is het belangrijk dat je je tattoo goed schoonmaakt. De Cleansing Gel reinigt èn kalmeert de huid meteen na het verwijderen van de folie. De niet vette After Tattoo met 7% Panthenol zorgt voor een snelle verdere genezing - een ideale combinatie! 

WhatsApp