Tattooshop Patrem Filia

Ontwaak elke dag met perfecte make-up
dankzij permanente make-up (PMU) bij Patrem Filia

Gepersonaliseerde Schoonheid voor Wenkbrauwen en Ogen

Bij Patrem Filia bieden we een breed scala aan opties voor het shapen van wenkbrauwen en het definiëren van ogen. Met keuze uit 25 kleuren voor de wenkbrauwen en diverse tinten zoals zwart, grijs, blauw, en bruin voor de eyeliner, is er altijd een kleur die perfect bij jou past. Onze deskundige artiesten werken nauw met je samen om de ideale look te creëren die jouw natuurlijke schoonheid benadrukt.

Eenvoudig en Transparant Boekingsproces

Het plannen van jouw PMU-behandeling in Retie is eenvoudig. Een aanbetaling van minimaal € 80,- is vereist om je afspraak te bevestigen. Dit garandeert dat we alle nodige tijd en aandacht aan jouw behandeling kunnen besteden, met resultaten waar je elke dag weer van kunt genieten.

Klaar voor een Make-over?

Wil je meer ontdekken over onze Permanente Make-up services of ben je klaar om je afspraak te plannen? Gebruik de onderstaande knop om je bespreking te plannen of stuur een appje om direct je afspraak te boeken en stap binnen in de wereld van moeiteloze schoonheid bij Patrem Filia.

Iedere afspraak bestaat uit 2 delen: de behandeling en een gratis touch-up na 8 weken, wordt direct mee ingepland.

Bespreking Boeken

Wat onze klanten zeggen

"Voor de 2de keer hier een tattoo laten zetten. Joyce is een heel lief en aangenaam persoon. Beide tattoos door haar zeer mooi afgewerkt "

Karina VdB

"Geweldige ervaring , net als de vorige , leuke mensen die weten waar ze mee bezig zijn ."

Willem Westbroek

"Super mooi gedaan. Heel professionele dame. Ze doet dit ook met hart en ziel. Wij worden er gelukkig van en zij zelf ook. Dus zeker een aanrader voor tattoo's of piercings....... Op voorhand een mooi ontwerp zodat je weet hoe het er uit gaat zien. Top."

Christel baelus

"Heb een cover up tattoo laten plaatsen en daar ben ik buitengewoon tevreden mee. Alle lof voor Joyce die er een heel mooi plaatje van heeft gemaakt. En Arie natuurlijk bedankt voor het ontwerp !"

Toon de Laat

"Super vriendelijke mensen, goede uitleg over tattoo en naverzorging. Je kan ook alles super goed uitgelegd terugvinden op de website. Super mooi gezet door Dante en goede service! Ik ga hier zeker nog terug."

Katrin De Herdt

Permanente Make Up door ons geplaatst

WhatsApp