Tattooshop Patrem Filia

Ontdek professionele piercing
en oorbel services bij Patrem Filia in Retie

Ben je klaar voor een nieuwe piercing of een stijlvolle oorbel? Bij Patrem Filia, gevestigd in Retie, bieden we deskundige piercing services aan, uitgevoerd door ervaren artiesten die zorgen voor een perfecte plaatsing. Of je nu kiest voor een subtiele oorbel of een unieke piercing, ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap.

Prijzen en Opties voor Iedereen

  • Piercings: Alle door ons geplaatste piercings zijn van titanium en zitten bij de prijs inbegrepen, de piercings worden door ons zelf gesteriliseerd in onze B-klasse autoclaaf.
  • Worden vakkundig en in overleg geplaatst.
  • We doen geen tong en intiem, wel tepel.
  • Prijzen zijn voor alle piercings gelijk zie prijslijst
  • Oorbellen: We verlenen ook een oorbel service voor een vriendelijke prijs.
  • Kinderen: Wij bieden ook oorbel services voor kinderen aan, beginnend vanaf 6 maanden. Kinderen krijgen ook een leuk certificaat en een attentie.

Onze nieuwe Piercer Clara is op Woensdag beschikbaar van 14.30u - 19u en op zaterdag van 14.30u - 16u.

Nazorg is Onze Prioriteit

Naast het plaatsen van piercings en oorbellen, krijg je van Patrem Filia voor de verzorging alcohol doekjes mee en is de Balm after piercingspray beschikbaar om aan te kopen( Bij plaatsing van 3 piercings gratis). Deze producten zijn essentieel voor een gezonde genezing en zorgen ervoor dat je nieuwe piercing er op zijn best uit blijft zien.

Boek Jouw Piercing Afspraak Vandaag Nog

Heb je interesse in een nieuwe piercing of wil je meer weten over onze oorbel services? Neem contact op met Patrem Filia in Retie en plan vandaag nog jouw afspraak. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze studio. In de on-line boekings app kun je zelf je tijd kiezen om je plaats te verzekeren maar je kunt hier ook zo voor binnen lopen op woensdag en zaterdag vanaf 14.30u.

Let Op: Wij plaatsen geen tong- of intiempiercings(intiem voor vrouwen zal eind 2024, begin 2025 beschikbaar zijn).

We staan voor je klaar om je te adviseren over onze brede reeks andere piercingmogelijkheden.

We piercen vanaf 14 jaar, 14 t/m 18 jaar altijd met toestemming ouders.

  • vanaf 14 jaar: Oor (geen industrial), neus (knopje).
  • vanaf 16 jaar: Oor (ook industrial), neus (ook ringetje) en gezicht.
  • vanaf 18 jaar: Oor, neus, gezicht, tepel (en binnenkort ook intiem).
Afspraak maken

Wat onze klanten zeggen

"Tattoo heel mooi gezet, Joyce was super vriendelijk van begin tot eind. Je voelt je daar echt op je gemak! Zeker een aanrader."

Zoe Peleman

"2de keer dat ik mijn tattoo hier laat zetten, en wéér tevreden! Ook mijn neuspiercing hier laten plaatsen. Er werd goed gesproken over de nazorg, ik kon met elke vraag terrecht. 100% tevreden klant !"

rhune tips

"Allereerste tattoo direct een sessie van 6 uur. Goede hulp gehad tijdens het ontwerp tot op mijn maat was. Tijdens het tatoeren werd mij een drankje aangeboden, en was Joyce (tattoo artiets) altijd open voor een babbeltje, het resultaat is echt top, Bedankt!"

Christoff Lambert

"Top! Ik heb mijn eerste tattoos bij Joyce laten zetten. Een zeer fijne ervaring. Ook het contact met Arie was super vlot. Ik kom vast en zeker nog eens terug."

Janne Maes

"Ondanks een eigen ontwerp er een (meer dan had kunnen dromen) fantastisch mooi gezette tattoo! Je hebt nog een geweldig dikke knuffel tegoed!"

tim Van Brussel

Piercings door ons geplaatst

Piercings

Smiley

moeder/dochter piercing

WhatsApp