Tattooshop Patrem Filia

Tattoo Shop Patrem Filia in Retie:
Waar jouw droom tattoo werkelijkheid wordt

Op zoek naar de perfecte tattoo? Bij Tattoo Shop Patrem Filia in Retie transformeren onze getalenteerde artiesten jouw ideeën in kunst. Of je nu een duidelijk concept hebt of op zoek bent naar inspiratie, ons team werkt nauw met je samen om een uniek ontwerp te creëren dat perfect bij jouw persoonlijkheid en lichaam past. Comfort en tevredenheid staan bij ons centraal.

Uniek Maatwerk en Professionele Studio

Bij Patrem Filia zijn we niet alleen gepassioneerd over tattoos; we zijn toegewijd aan het leveren van maatwerk waar jij voor altijd trots op kunt zijn. Onze studio is uitgerust met de nieuwste faciliteiten, inclusief airconditioning, muziekje op de achtergrond, tv met netflix, om je ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Geniet van onze gastvrije sfeer en blijf verbonden met gratis WiFi terwijl je wacht of tijdens je afspraak.

TattooMED of Balm Tattoo Aftercare voor Optimale Genezing

We begrijpen het belang van aftercare bij het genezen van je nieuwe tattoo. Daarom krijgt elke tattoo klant bij Patrem Filia TATTOOMED of Balm Tattoo aftercare(Vegan) producten mee. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om je tattoo snel en effectief te laten genezen, zodat het eindresultaat net zo schitterend is als jij voor ogen had.

Transparante Prijzen en Eenvoudig Boeken

Je droomtattoo laten zetten in Retie begint met duidelijke en eerlijke prijzen. Bij Patrem Filia starten de tarieven voor een nieuwe tattoo vanaf €75,-. We maken een vaste prijs voor je tattoo zodat je achteraf geen verassingen hebt in extra kosten.

Een afspraak maken vereist een aanbetaling van minimaal €75,-, wat garandeert dat je plek veilig is en dat onze artiesten alle tijd nemen om jouw visie tot leven te brengen.

Plan Je vrijblijvende bespreking voor je droomtattoo vandaag nog

Klaar om de eerste stap te zetten naar je nieuwe tattoo? Plan vandaag nog je bespreking met ons, deze is geheel vrijblijvend en kosteloos en een evt. prijsopgave is 6 maanden geldig.

Klik op de onderstaande knop om je afspraak te maken en laat ons je helpen je droomtattoo te realiseren.

Afspraak maken

Wat onze klanten zeggen

"Tattoo heel mooi gezet, Joyce was super vriendelijk van begin tot eind. Je voelt je daar echt op je gemak! Zeker een aanrader."

Zoe Peleman

"2de keer dat ik mijn tattoo hier laat zetten, en wéér tevreden! Ook mijn neuspiercing hier laten plaatsen. Er werd goed gesproken over de nazorg, ik kon met elke vraag terrecht. 100% tevreden klant !"

rhune tips

"Allereerste tattoo direct een sessie van 6 uur. Goede hulp gehad tijdens het ontwerp tot op mijn maat was. Tijdens het tatoeren werd mij een drankje aangeboden, en was Joyce (tattoo artiets) altijd open voor een babbeltje, het resultaat is echt top, Bedankt!"

Christoff Lambert

"Top! Ik heb mijn eerste tattoos bij Joyce laten zetten. Een zeer fijne ervaring. Ook het contact met Arie was super vlot. Ik kom vast en zeker nog eens terug."

Janne Maes

"Ondanks een eigen ontwerp er een (meer dan had kunnen dromen) fantastisch mooi gezette tattoo! Je hebt nog een geweldig dikke knuffel tegoed!"

tim Van Brussel

WhatsApp